diumenge, 15 de gener de 2017

Recomanació de sèries

American Horror History (Temporada 1 i 2): (La última on apareix Lady Gaga, és dolentíssima i la del circ -Temporada 4- és per passar l'estona).


1.) Murder House: Després de diverses desgràcies familiars el matrimoni de Ben i Viven es traslladen a una àntiga casa de Los Angeles que amaga un obscur passat. Desde el principi es comencen a produïr uns fets estranys, com el fet de que Moira, la dona gran que treballa de minyona a la casa, és vista per Ben com una atractiva noia jove.


2.) Asylum: Té lloc en el manicomi Briacliff, antic centre de tuberculosos que és comprat per l'església catòlica. Allà hi és enviat Kit Walker que treballa a una estació de gas i és acusat d'haver matat la seva dona, confós per un assassí en sèrie. El manicomi és portat per una monja despòtica, la germana Jude (Jessica Lange) i hi treballa un estrany doctor que realitza tot tipus d'experiments amb els malalts. La periodista Lana Winters intentarà esbrinar què està passant de veritat allà dins.  Black Mirror: Molt bona sèrie per filosofar sobre què poden comportar els avenços tecnològics i l'ús ètic d'aquests (accepta el primer capítol de la primera temporada que tracta més de la política com a circ i l'ús dels mitjans de masses pel morbo de la població). Té dues temporades, la última es va estrenar fa poc i cada capítol té un argument diferent, o sigui que és igual l'ordre en que es mirin.  

Black Sails: Basada passats vint anys de la novela de Stevenson "L'illa del tresor". Es tracta d'una sèrie d'aventures de pirates amb molta acció. El capità Flint i el jove John Silver, persegueixen un vaixell on se suposa que hi ha un gran tresor. Durant el seu viatge, passarant un temps a l'illa de Nassau, un indret plegat de lladres, prostitutes, traficants i timadors on hi reina la llei del més fort, i on Flint i la seva tripulació buscarant guanyar-se la vida amb els mitjans que siguin.


Bona sèrie si el que es vol és passar una estona d'aventures i acció, tracta els tema dels pirates de forma bastant realista.


Braindead: Es tracta d'una sèrie de comèdia amb tocs de Thriller. D'un meteorit surten uns petits éssers que s'introdueixen al cap dels polítics de Washington, els hi mengen el cervell i controlen totes les seves accions. Una jove que treballa pel seu germà congresista descobreix com aquests alienígenes es volen fer amb el control del govern d'EUA o potser el que volen és convertir a republicans i demòcrates en fonamentalistes i que es matin entre ells mentre van prenent el control de la terra?


Breaking Bad: Walter White és un professor de química frustrat al qual li diagnostiquen un càncer terminal. Teòricament per deixar la seva família en bona posició econòmica, monta un laboratori de metanfetamines amb un antic i problemàtic alumne, Jesse Pinkman. A mesura que va avançant la sèrie, Walter Wine disfruta cada vegada més de les situacions límit i del seu nou estil de vida, traient el psicòpata que tenia amagat. Com a altres sèries com ara House, és curiosa l'admiració que sent tanta gent per personatges principals psicòpates, segurament que és a causa del "morbo" pel que poden arribar a fer aquests a causa de la seva falta d'empatia.


Daredevil: Sèrie de drama i acció, basada en el còmic de Marvel. Matt Murdock és un advocat que va perdre la vista en un accident quan era petit al caure-li uns barrils de productes químics als ulls. Aquest accident tot i deixar-lo cec li ha donat una sèrie de poders sobrenaturals, ampliant-li altres sentits com l'oïde i el tacte. Matt Murdock de dia treballa d'advocat i per la nit es transforma en Dardevil per tal de caçar els criminals que ronden per la ciutat. 

No és la típica sèrie del superheroi perfecte, aquí Dardevil apart dels seus problemes personals, també és ferit pels seus enemics.


Hannibal: Thriller i drama psicològic amb una posada d'escena mística i perturbadora, gran paper de l'actor Mads Mikkelsen (Hannibal) Will Graham treballa al FBI investigant assassinats, té una gran capacitat per endinsar-se a la ment dels psicòpates i entendre les seves motivacions. El psiquiatra Dr. Hannibal Lecter, l'ajudarà a descobrir els assassinats més complexes, o potser no...Peaky Blinders: La banda dels Peaky Blinders situada a la Birmingham (Regne Unit) industrial dels anys 20, domina els baixos fons mitjançant l'aposta il·legal de carreres de cavalls i les extorsions. Thomas Shelby (Cilian Murphy), després de tornar de la Guerra, haurà de comandar la seva família i banda. Es retroba amb el seu millor amic, convertit en líder comunista i nòvio de la seva germana, amb el seu germà un violent alcohòlic i amb els problemes que també li dóna el nou cap de la policia arribat recenment de Belfast per recuperar un carregament d'armes robat, que vol eliminar la delinquència, l'IRA i els comunistes amb mètodes expeditius.Sons of Anarchy: La sèrie tracta els problemes d' un club de moters anomenats "Sons of Anarchy" amb seu a Charming (California). El protagonista és el jove Jackson "Jax" Teller, vicepresident de la banda i fill d'un dels difunts fundadors i adoptat pel president Clay Morrow que es va casar amb la seva mare al quedar-se viuda. La seva activitat delictiva va creixent i van augmentant el seu radi d'influència arreu d'EUA i fins i tot a Irlanda. Les seves activitats delictives els hi donaran nombrosos problemes, fet que Jax dubti de continuar les activitats criminals i vulgui retornar als orígens del club, el problema és si podrà.

Stranger Things: Sèrie de misteri ambientada en un petit poble d'Indiana (EUA) durant els anys 80. En aquest poble i comencen a succeïr esdeveniments estranys, alhora que hi té lloc el "Projecte Motauk", un projecte secret del govern d'EUA per tal de desenvolupar tècniques de guerra psicològica (context de la Guerra Freda). Un nen desapareix de cop i els rastres indiquen que a darrere hi ha la base d'experiments del govern, apareix una nena estranya i una sèrie de fets sobrenaturals. La sèrie ambientada als anys 80, té nombroses picades d'ullet a les pel·lícules dels 70 i 80 com Cuenta conmigo, Los Gonnies, E.T o Super
8.
The Man in the High Castle: Basada en la novela de Philip K.Dick del mateix nom. L'Alemanya nazi i el Japó guanyen la II Guerra Mundial i ocupen els EUA, la Costa Est és controlada pels nazis (més avançats tecnològicament que els japonesos) i la oest pels japonesos, la regió central és territori neutral on s'hi acostumen a amagar criminals i dissidents. Els pocs jueus supervivents s'amaguen sota falses identitats. Hitler es troba en un estat d'envelliment i es busca un successor, mentrestant els japonesos aprofiten per intentar guanyar influència. 
Utopia: Un petit grup de desconeguts queden per internet ja que han aconseguit informació d'un manuscrit del còmic "The Utopia Experiments" que pot preveure un gran desastre per la humanitat. Seran perseguits per una organització anomenada "The Network", que vol evitar que accedeixin a més informació sobre el manuscrit. Hauran de desxifrar el significat d'aquest manuscrit s'hi volen evitar l'aniquilació de gran part de la humanitat.

Dibuixos animats: 

Kevin Spencer: Tracta les aventures de Kevin, un nen addicte al xarop i que té com a únic amic un ànec imaginari. La seva mare es trinca a tot el poble i el seu pare és un delinqüent habitual i alcohòlic. Els dibuixos estan molt mal fets (expressament), més "cutres" que South Park. Kevin Spencer és una sèrie políticament incorrecte on surt el pitjor d'una família i societat, amb molts insults, violència i molt humor negre.

Padre de Família: La sèrie plena d'humor negre, tracta de la vida de Peter Griffin i la seva família. Peter és irresponsable, "liante" i li agrada la festa; al contrari que Lois, la seva dona. Tenen tres fills: Chris un adolescent "lent", Megan una adolescent amb problemes d'integració a l'escola i Stewe, un bebè malvat. També tenen un gos, Brian, que parla i és molt intel·ligent. 

South Park

Altres: 

La memòria dels Cargol:  De les millors o la millor sèrie catalana que ha combinat els fets històrics amb l'humor. Tracta dels setcents anys d'història de la família Cargol i els fets històrics que es van produïnt a cada època.

L'escurçó Negre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada