divendres, 29 d’agost de 2014

Darwin es va equivocar. Víctimes de "selfies", balconing, "Ice Bucket Challenge"...5 heridos al caer de una azotea cuando se hacían una fotografía en Sitges:

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2014/08/14/catalunya/1408036325_287186.html

Muere una pareja al caer por un acantilado en Portugal mientras se hacía una selfie:


Un joven muere al hacerse un selfie con una pistola:


Una joven se estrella tras hacerse un "selfie" mientras escuchaba "Happy" de Pharrell Williams:


Se hace un selfie mientras roba y lo comparte con los amigos de la víctima:


Com veieu fer-se selfies pot resultar molt perillós, aquí algunes recomanacions si voleu salvar la vida:

-No fer-se "selfies" al costat de barrancs i menys si hi ha un cartell que indica que no passeu.

-No fer-se "selfies" recolzant-vos a la brana d'un balcó amb més persones.

-No fer-se "selfies" mentre conduiu.

-I sobretot, no fer-se selfies amb pistoles carregades i sense el seguro posat, i si ho feu no confondre amb el mòbil.

La moda dels selfies porta relativament poc temps, però el balconing (tirar-se desde el balcó a la piscina o saltar d'un balcó a un altre) ja porta uns quants anys deixant desenes de "víctimes", tot i això la gent ho continua fent... Normalment ho fan joves estrangers borratxos i està més de moda per Mallorca:

Una cosa és que moltes de les coses que fem, les fem per imitació, moltes vegades sense adonar-nos-en. Si no, fixeu-vos com sovint la gent marxa del bar o restaurant un cop s'aixequen una o vàries taules; com per una autopista o autovía amb poc tràfic, molta gent va per l'esquerra o el mig en comptes d'anar per la dreta; com travessem el semàfor en vermell després que ho faci un altre... El mateix passa amb les modes, ara s'ha posat de moda córrer, doncs tot quisqui a sortir a córrer. Però hi han modes que no fan mal a ningú o que fins i tot poden ser sanes, com sortir a córrer i altres que són modes imbècils com el balconing o els selfies. Perquè ja em diràs (apart d'aquesta gent que es mata fent-se selfies que encara té més tela), no és millor disfrutar del moment que estàs vivint, obsverant el teu entorn, parlant amb la gent que no pas passar-te l'estona fen-te fotografies perquè vegin el guay que ets tu i els teus amics??

La última moda és això de l'Ice Bucket Challenge, això tracta de que et tires o et tiren un cubell ple d'aigua freda al cap i representa que un cop fet això  has de donar pasta per l'ELA (l'Esclerosi Lateral Amiotròfica). Apart que es veu que molta gent fa el vídeo i després no dóna res, ja hi han hagut també diversos  ferits per fer el gilipolles:

http://www.publico.es/539791/la-campana-del-cubo-helado-no-ha-aumentado-los-fondos-para-ayudar-a-los-enfermos-de-ela

http://www.publico.es/actualidad/540771/herido-grave-en-girona-al-hacer-el-reto-del-cubo-helado-con-un-hidroavion

http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/los-accidentes-proliferan-por-reto-del-ice-bucket-challenge-3472498I ja la última moda estúpida és el mamading, que consisteix a que una noixa xupi el membre d'un grup de carallots a canvi d'uns cubates. És bastant trist que algú pugui fer això per uns cubates (i encara que fos per pasta) i a més que et gravin i pengin el vídeo, apart de totes les guarrades que pots agafar. Això també és la última moda dels guiris de Mallorca. Es veu que per allà els guiris són més donats a inventar-se imbecilitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada