dilluns, 6 de maig de 2013

Doncs, adopta un gos

Hola companys i companyes (vegis que ho poso en femení també), després de dies sense actualitzar el bloc, avui us parlaré de la gent que no sap viure sola. Si companys i companyes, hi ha gent que no sap està sola i té parella perquè no suporta passar massa temps amb ell o ella mateixa. Necessiten estar sempre amb algú més, amb el que m'agrada a mi tenir les meves estones lliures, per pensar amb les meves coses, escriure per aquí, perdre el temps per internete, llegir, difamar,etc. Tampoc m'agrada estar sempre sol, però si tenir les meves estones, de fet, fins i tot l'home més antisocial del món, necessita de tan en tan relacionar-se amb tercers (ni que sigui per insultar-los o tira'ls-hi pedres).

Ha de ser fotut tenir parella per tenir-la, a més que amb una parella i poden haver-hi discussions, malentesos, gelos, que es tiri pets, que ronqui,etc. Jo en aquest cas apostaria per no tenir parella i adoptar un gos, un gos té molts avantatges respecte a tenir parella per tenir-la:

-No acostuma a dur-te la contrària (si el tens ben ensenyat).
-Un gos no et retreu que hagis fet allò o altre.
-Un gos si et molesta quan estàs fent les teves coses el pots enviar a una altra banda.
-Amb un gos l'únic problema econòmic que pots tenir és si menja molt pinso i algunes vacunes.
-Un gos mai t'agafarà la targeta de crèdit per buidar-te el compte corrent.
-Un gos si dóna pel sac per la nit el pots tancar a alguna habitació o al pati o terrassa si en tens.
-Un gos acostuma a morir entre els 10 i 15 anys.
A més, fas un bé social adoptant un gos de la protectora.

L'única desvantatge de tenir un gos, és que l'has de treure a passejar (buenu, i que tampoc pots tenir sexe, a no sé que siguis un tarat), però sinó tens temps, sempre pots adoptar un gat. Un gat és més net, no fa pudor, es neteja, no l'has de treure a passejar; això si, obeïr, obeeix poc, així que si vols un animal que obeeixi, millor un gos, tot i que hi ha gent que ja té una parella prou obedient i no li cal un can.
1 comentari: